Minggu, 15 Mei 2011

Rock'n Roll (Jawa Suriname Medley)



video
Rock,n Roll Jawa Suriname Medley; Eduard Kasimoen
www.soegijoma.com

Rabu, 29 Juli 2009

Sorry Boy - Sego Wadhang - Percayaa

Ing ngandhap punika panjenengan saged mirsani lan midhangetaken lagu-lagu Jawa Suriname.
Sugeng mirsani lan midhangetaken

video
Sorry Boy : Armand, Hesdy Adasi : Kasimex House Band


video
Sego Wadhang : Armand : Kasimex House Band


video
Percayaa : Hesdy Adasi

Sumber: www.youtube.com

Map Kota Simo